Roestvrijstalen plafond met gespiegelde oppervlakteafwerking voor Vaughan Metropolitan Center Station

Roestvrijstalen plafond met gespiegelde oppervlakteafwerking voor Vaughan Metropolitan Center Station

Beschrijving

Vaughan Metropolitan Centre Station (VMC) bevindt zich op de westelijke hoek van Jane Street en Highway 7 in de regio York, Vaughan City, buiten de stad Toronto. VMC werd voltooid en op 17 december 2017 voor het publiek geopend en verving de Sheppard West om de noordwestelijke terminal van de Toronto-York Spadina Subway Extension te worden, en het is het meest noordelijke station in het hele metrosysteem van Toronto. Verder is VMC een van de twee metrostations in Toronto die onder de jurisdictie van York Region, Vaughan City vallen, een ander station is Highway 407.

Station Vaughan Metropolitan Centre bevindt zich in Vaughan Metropolitan Centre, vandaar de naam. Dit station is door de overheid aangewezen als een transitterminal, een van de vele mobiliteitsknooppunten van de vakbonden in de regio Greater Toronto en Hamilton. en dit gebied zal worden ontwikkeld tot een CBD (Central Business District). Vaughan Metropolitan Station biedt 900 parkeerplaatsen. In tegenstelling tot andere parkeerplaatsen bij het TTC Rapid Transit-station, die eigendom zijn van en beheerd worden door de TTC zelf, zijn parkeerplaatsen bij Vaughan Metropolitan Station particulier eigendom van en worden beheerd door SmartCentres.

Laat hier uw bericht achter





    Het Vaughn Metropolitan Station was bedoeld als een transportknooppunt en een pionier om de uitgebreide ontwikkeling van nutsvoorzieningen daar uit te breiden. Het gebied rond het station werd uitdagend voorgesteld als een nieuwe stad en er werd een monumentaal gebouw met een organiserend element en middelpunt gebouwd. Dit station is een vervoersverbinding door een zich snel ontwikkelende regio en biedt mensen verschillende vervoersalternatieven. Het werkbereik van dit station omvat perron, stationshal en het entreegebouw gelegen in een noord-zuid lineair park dat is aangewezen als centrale as binnen de stad. Mensen die zich aan het gebouw bevinden kunnen zowel naar de perrons als naar de stationshal kijken, het gebouw speelt in op de beoogde stedelijke omstandigheden en de centrale as.

    Het ontwerp van het station is gebaseerd op het idee om daglicht tot in de diepte van het gebouw te brengen, de wachtkamer te voorzien van uitstekende ventilatie en een intuïtieve route van de trein te presenteren. De vier hoeken van het gebouw zijn verbonden door een X-vormige brug die er prachtig uitziet, de vides laten een glimp van treinen en platforms beneden. Naast gemak en gebruiksgemak zorgen geometrie en transparantie voor een veiligere en veiligere transportomgeving. Ruimte gereserveerd voor toekomstige winkelmogelijkheden zal meer voorzieningen naar het metrostation brengen.

    Het plafond van het station is gemaakt van roestvrij staal met een gespiegelde oppervlakteafwerking om het licht met helderheid naar de hele omgeving te reflecteren. De metalen plafond panelen vangen de activiteit van bewegende passagiers en pulserende treinen op en verbeteren de lichtomstandigheden, de combinatie van esthetiek en functies kan passagiers een uniek gevoel geven. Een hoogwaardig project verbeterd met kunstzinnige en karakteristieke elementen zal mensen positief onder de indruk brengen en een vreugdevolle ervaring hebben.

    Project details

    Project: Station Vaughan Metropolitan Center
    Plaats: Vaughan City, Canada
    Producten: Roestvrijstalen plafond met spiegelende oppervlakteafwerking en vijf verschillende niveaus PVD blauwe kleuren

    Geef een antwoord