Rustfrit stålbeklædning, hegnsmetalværk til South Car Park of National Museum of Qatar

Rustfrit stålbeklædning, hegnsmetalværk til South Car Park of National Museum of Qatar

Beskrivelse

Den nyeste bygning af The National Museum Of Qatar ligger i Doha City, Qatar, den begyndte at blive åbnet for offentligheden den 28. marts 2019. På dette museum er der et palads kaldet Sheikh Abdullah bin Jassim Al Thani's Palace, som er betragtes som kernen i den qatariske nation, derudover er det også identificeret som et betydeligt vartegn med arveværdi for Qatar i de 20.th århundrede. Nationalmuseets stil er inspireret af ørkenen, og det er indrettet ved havet.

Missionen for dette museum er at fortaler for Qatars og dets folks historie, kultur og fremtid, hvilket afspejler Qatars traditioner og en følelse af stolthed, samtidig med at udenlandske besøgende får en dialog om hastighedsudvikling og modernisering.

Efterlad din besked her





    Besøgende kan gå gennem nogle gallerier, når de besøger dette nationalmuseum, du kan opdage, at der er tre indbyrdes forbundne temaer. Gallerierne er opstillet i kronologisk rækkefølge, det begynder med at vise den Persiske Golfs og ørkenens naturhistorie, håndværk med beduinkultur, stammekrigene, etableringen af Qatar-staten, opdagelsen af olie osv. Disse temaer kan bl.a. udforsket med nogle audiovisuelle metoder til at vise indsamlede skatte. Disse samlinger omfatter cirka 8000 genstande, såsom arkitektoniske elementer, arkæologiske artefakter, husholdningsarv, dekorativ kunst, tekstiler, tøj, smykker, bøger og historiske artikler.

    Ud over at bringe den historiske historie og kultur i Qatar og dets folk til live, spiller dette museum også en vigtig rolle som en fremkalder til at genkalde ørkenen fra dens stilhed, selvom det er en ny bygning. Der er noget, der virker urokkeligt, der er blevet rystet af denne ånd, der er kommet med, og noget modstridende i historien er blevet genkaldt her. Nationalmuseet i Qatar er designet med handlekraft og fordybelse, det er et rum, der bringer alle mennesker og samfund sammen og oplever udviklingsprocessen i Qatar.

    Museumsbygningen blev bygget på stedet for det gamle museum. Arkitekturdesigneren er Jean Nouvel, som er Pritzker Prize-vinderen, hans idé var inspireret af ørkenrosen, som er en mineralstruktur fundet under sandet i bugtområdet. Denne betydningsfulde bygning er monumentet over Qatars historie og er nu bevaret som kerneelementet i den nye NMoQ. Der er et koncept, som Sheikha Al Mayassa fortaler om, at forholdet mellem den nye bygning og den gamle bygning er udviklingsprocessen fra fortid til nutid.

    Dette nationalmuseum har et areal på 430.000 sq. Ft. (40.000 m2), den har en kompleks geometrisk struktur som en række flettede skiver, der danner hulrum for at forhindre ørkenvarmen i at nærme sig de besøgende. Museumsbygningen er placeret på en grund med 1,5 millioner kvm. I den sydlige ende af Dohas corniche ser det ud til, at en bygning rejser sig fra havet og er forbundet med en vejbro og 2 fodgængerbroer til kysten.

    Qatar er en kystby, der blev bygget af de folk, der slog sig ned langs kysten, dette kystområde blev anløbshavn for lokale fiskere, perledykkere og nomadefolk. Ud over befolkningen samles den oprindelige fauna og flora for at danne deres hævdvundne tradition, og alle disse elementer er det oprindelige historiske symbol på Qatar.

    Nationalmuseet i Qatar dækker et bredt område. Når du træder ind i udstillingsområdet, vil du blive chokeret over forholdet mellem skalaen og formen, mellem temaet og de forskellige epoker, der behandles... mellem den lille ørkenrose, der kommer ned fra tidens tåger og denne overstørrelse skabelse til os. Selvom ørkenen er fuldstændig forandret, eksisterer den altid.

    Denne bygning har en fremragende egenskab for energieffektivitet. Dens struktur ligner en serie af sammenlåsende skiver, der kan fungere som en bufferbarriere mod ultraviolet stråling. Skiverne kaster en lang række beskyttende skygger, når solen rammer bygningen fra øst eller vest. Nogle vinduer i bygningen læner sig tilbage, og der er ikke mange åbninger, så det indvendige rum kan holdes væk fra solen, og indeluften kan omkostningseffektivt konditioneres til den ønskede effekt.

    Projektdetaljer

    Projekt: Nationalmuseet i Qatar
    Beliggenhed: Doha City, Qatar
    Produkter: Rustfrit stålbeklædning med perleblæsningsfinish, rustfrit stålgrill, hegn og landskabsrist til kioskerne

    Dette indlæg har 4 kommentarer

    1. Ezekiel Koenen

      A motivating discussion is definitely worth comment. I think that you need to write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people do not discuss such subjects. To the next! Kind regards!!

      1. cntbkmetal

        Thanks for your comment! Some items of this project were finished by us several years ago.

    2. Freddy Walle

      Aw, this was an incredibly nice post. Spending some time and actual effort to generate a really good article… but what can I say… I hesitate a lot and don’t seem to get anything done.

      1. cntbkmetal

        Thanks!

    Skriv et svar